Samba'n er løs..

Nye uke og ny dans. Begynner å bli litt småfrustrert! Jeg sliter og strever i ei uke for i forsøk på å lære en dans. Når jeg endelig har lært litt og innimellom kan kjenne hvordan det skal gjøres, ja da skal vi begynne på nytt igjen! Rykk tilbake til start!! Hver dans er så vanvittig vanskelig på så veldig forskjellige måter. Hver lørdag , mandag, tirsdag og onsdag er så full av frustrasjon og sinne over ikke å få til noe og det begynner å ta på. Jeg er så misunnelig på danserene våre. Det ser så vanvittig deilig ut å mestre alle disse dansene så godt som de gjør.

Denne uka er det samba. Asmund's yndlingsdans! Hver pause vi har hatt i disse ukene har han lekt seg rundt med noen snasne samba-moves.. Det ser så lekent ut og JEG VIL VÆRE MED Å LEKE!! Men det blir ikke mye lekent. Jeg ser ut som et kosteskaft på avveie! Men det er jo bare tirsdag... Håper den aller værste frustrasjonen legger seg i morgen og at jeg finner noen ledd på kosteskaftet snart. Litt hofter hadde gjort seg!! ..og så må jeg jo få tyngden ned i gulvet snart og og og... 1000 ting å tenke på igjen :-)

Heldigvis er selve dansen en gla-dans, så det er MORO mellom alle frustrasjons utbruddene mine! Nå skal jeg legge meg og i morgen skal jeg våkne som en smidig og sensuell liten braseliansk samba-danser. Nemlig! Natta! Susann

Kommentarer:
Postet av: ij

hihi. høres ut som typrisk deg dette her. men vet du hva dere kommer til å få det til, vedder på at du ikke kommer til å gi opp. det er liksom ikke deg og vet du hva du er nok bedre en du tror selv. nå vet du foresten hvordan jeg har det. jeg har så lyst til å klare å spille håndball, jeg prøvde meg også ett år men jeg fant ut at jg har får små hender så det blei en kort karriere men det var dritt gøy å da. lykke til på fredag det blir nok bra ska u se. vøært i mysen i d siste foresten

18.okt.2006 @ 14:08:11
Postet av: Therese

Jeg synes du er kjempe flink Susann!
Har alltid heia på deg på hånballbanen, så da må jeg jo også heie deg fram i "Skal vi danse".
Når skal du og "Svenna" danse for oss på DHK-Kamp da? hehe

Lykke til videre, jeg skal stemme!!!

Hilsen fra Danse og Håndballfan nr 1 fra Drammen :-)

18.okt.2006 @ 14:26:03
Postet av:

Hei Therese!

Nå er jo heldigvis Svein Erik frisk, så da bruker jeg heller Asmund når jeg skal være "pause-klovn" :-)

Susann

18.okt.2006 @ 17:01:30
Postet av:

Hei ij.

Takk for oppmuntring! Det blir ikke tid til så mange Mysenturer nå nei. Blir nok fler når det nærmer seg jul!

Susann

18.okt.2006 @ 17:03:43
Postet av: Lisa Johnsen

Heia! :)
D kommer tell å gå supert på fredag, Susann! Du kommer ALDRI tell å je deg! :) Du e heilt rå! Har vært fan av deg sia eg va pitte lita.. nu e eg 23! Då eg va lita trudd eg du heit Susann BOKSØR.. hehe! Men lært meg fort at d ikkje va rætt!
Løkka tell på freddan! ;)
*Lofotklæm*

18.okt.2006 @ 18:06:03
Postet av:

Takk, takk Lisa! Det er de som har trodd jeg heter BOKSØL også...

Susann

18.okt.2006 @ 19:45:01
Postet av: Fan

Hei Susann. Tror dette kommer til å gå superbra! Og jeg kunne veddet mye, men har ikke gjort det :-) på at du og Kristian står igjen i finalen! Det ville vært helt rart om noe annet enn det skjer. Da må det skje noe sjokkerende igjen, som med Ingar. Men altså, du og Kristian i finalen, garantert. Hvem av dere som da kommer til å vinne er ikke godt å si ... Dere er begge sympatiske og er godt likt. Det kommer til å komme an på dansingen selvfølgelig, musikken selvfølgelig og hvem som stemmer. Kristian får mange jentestemmer sikkert og du får mange guttestemmer og fra de voksne tror jeg. Så det blir ikke godt å si hvem av dere som vinner.. Blir spennende. Hvis du eller Kristian mot formodning møter noen andre i finalen er det 100 % sikkert hvem som vinner. Sann mine ord, en av dere vinner. Kan gi en liten rangering etter mitt syn. Rekkefølgen ut blir Eirik, sympatisk men ikke kjempegod til å danse, Steffen, lun og sympatisk, men heller ikke så god som dere, Trude og Elisabeth er flinke men litt anonyme kanskje? (Ikke vondt ment) Tone hadde jeg glemt, hun kommer på 3.plass :-)Lykke til på fredag!

19.okt.2006 @ 01:35:17

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=2383216
oktober 2006
ma ti on to fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
    hitsimg