Heftig uke - JA!!!

Skal si vi får kjørt oss denne uka! To nye danser er ganske røft å komme igjennom på så kort tid! Men, det er rart med det: må man så MÅ man! Starten på denne uka ble ennå heftigere enn jeg hadde regnet med. Har vært aleine med ungene for Svein Erik har vært på E-cup tur med Drammen HK. Da syntes Jonatan det var passende å legge inn en liten ørebetennelse... Stakkar! Han har vært ganske pigg på dagen, men har hatt det så vond om natten.. Mye skriking og lite søvn på oss begge :-) Helt utrolig at Julius har sovet seg ubemerket gjennom. Resultatet har vært en til tider redusert og sliten fru Bjerkrheim på trening, men det har gått greit allikevel. Skal ikke se bort fra at det lønner seg å være litt sliten innimellom; da orker jeg ikke å gjøre masse feil, men gjør som jeg får beskjed om med en gang :-D Skal vel ikke skryte av at jeg gjør det riktig hele tiden, men nå er det onsdag og vi danset tross alt gjennom begge dansene på treninga i dag! Ikke værst!

Til tross for litt tunge øyelokk så har det vært utrolig moro! Vi er heldige som har to "gla' danser" - Vi blir bare nødt til å være i godt humør!!! Asmund har jobbet hardt med koriografien og det er to morsomme danser! For første gang skal vi også ha et skikkelig løft. Vi har jo begge trodd at det skulle bli vanskelig for oss. Jeg er jo like tung som Asmund, Men med rett teknikk så får man det til . Det var 1 - 2 - 3 og vips så lå jeg på skulderen hans! Moro!! Blir spennende å se om vi får det til på fredag også.

Selv om det har gått bra i forhold til tid og syke barn, så skulle jeg vel gjerne hatt ennå litt tid til å automatisert en del av trinnene og få mere DANS inn i ryggmargen, men det er som vanlig: Fredagen kommer alt for fort.... Har i allefall morgendagen , vi får bruke den så godt vi bare kan.

Snakkes!

Susann


Kommentarer:
Postet av: Schnuppa

Hei Susann

Jeg er skikkelig imponert over hva du får til med to små barn i tillegg:)

God bedring til Jonatan.

15.nov.2006 @ 18:28:26
Postet av: Eline

Stå på, Susann! Lykke til på fredag, håper dere går til finalen!

15.nov.2006 @ 20:23:33
Postet av:

Tenk for en bombe det ville blitt hvis dere kom til finalen sammen med Tone, og Kristian ryker ut... Alt er jo mulig og det kan være farlig å bli tatt som en selvfølge... Selv om Kristian har vært god så er jammen dere jenter også det og fortjener en finaleplass like mye som han, så det så!!!

15.nov.2006 @ 22:26:54
Postet av: Annette

Hei, håper det blir dere og Kristian i finalen! Stå på og lykke til:-)

16.nov.2006 @ 00:02:48
Postet av: Trine

Det er imponerende at du klarer dette alene hjemme med sykt barn og nattevåk ... Håper dere får trent masse i morgen og at det går bra!
Lykke til så mye på fredag!

16.nov.2006 @ 00:22:49
Postet av: Andrine

Susann, jeg er råimponert over deg og har foreslått deg som finalist i debatten på sol. De andre har kun seg selv å tenke på, du har tross alt ansvar for to små barn hvor den ene er syk og våken om natta. Og mannen borte.
Skulle likt å se de andre takle det, hehe. Tror ikke det nei :)
Lykke til på fredag begge dere to!

16.nov.2006 @ 01:03:38
Postet av: Omvendt

Tror jeg skal bytte parti og stemme på dere susann, har alltid likt dere men har liksom stemt på kristian for han har vært så god hele veien. Og så har han vært så flink til å oppdatere oss om hva som skjer, nå vet vi ingen ting lenger, og siden tone og tom-erik har så mange fans fra før skal jeg skifte over til dere. Tror og håper at mange gjør det til fredag slik at dere går videre.
Det er imponerende å få til det du har fått til i konkurransen, du har tross alt små barn og ikke bare deg selv å tenke på som de andre har. Du har masse forpliktelser men gjør det med glans og godt humør! Hils Asmun veldig mye!
Go for it på fredeg!!!

16.nov.2006 @ 01:23:47
Postet av:

Dere alle der ute;

stem 3 til 26400 yess

16.nov.2006 @ 01:31:16
Postet av: Kathrine

Jeg skal stemme mange ganger om dagene, har allerede begynt og under sendingen skal jeg stemme hele tiden.!!! Bør fort bli en 50-100 stemmer, det er det kristian har pleid å få og skal ikke bli noe dårligere på dere.
Lykke til!!!

16.nov.2006 @ 01:39:36
Postet av: Beatrice

Hei susann! Dere har mange der ute som er store beundrere av dere og tydeligvis har vært det hele veien. Dere har jo noen ganger ligget litt ned på listen men klart dere suverent videre hver gang. Så fansen er der ute. Vær trygg på det! Hele idrettsnorge sikkert pluss mange av de som stemte på steffen tror jeg nå stemmer på dere. Og pluss mange til! Håper dere kommer til finalen!

16.nov.2006 @ 02:08:21
Postet av: berit

Dere er sikkert veldig klar over at det skilte kun to poeng mot Kristian på fredag. Og to poeng på to danser er lite. Hadde det ikke vært for tieren til Cecilie kunne det vært Kristian som hadde stått sammen med steffen men selvfølgelig gått videre. Synes dette er veldig åpent nå, utrolig spennende!

16.nov.2006 @ 03:08:50
Postet av: Klara

Masse lykke til på fredag...Klemz

Dere skal i hvertfall få stemmer fra meg...

16.nov.2006 @ 10:20:32
Postet av: Evelyn

Ja du er utrolig tøff som klarer det der hardkjøret du som har en baby i tillegg, samt den andre lille gutten. Det er godt gjort at du klarer alt, og når mannen din enda er bortreist til tider så er det nok jammen ikke lett å få alt til å gå opp. Så de andre har det egentlig mye lettere enn deg, de har ingen barn å passe på og gi omsorg til, de har kun seg selv, dansen og jobbene sine og har jo mye bedre tid da sikkert til å danse mye.
Så det er jo utrolig bra at du har hatt en slik fremgang som du har hatt hele veien, syns du blir bedre og bedre. Men du var jo så utrolig heldig med treneren du fikk, å komme til Asmund å danse er sikkert som et eventyr, deilig fryd og glede. :o) Hadde du hatt en annen danser som lærer som ikke var så søt og god som Asmund virker som så hadde du sikkert ikke gidda heller å gjøre alt du gjør.

16.nov.2006 @ 10:33:25
Postet av: Berit

Jeg skal stemme på deg i solidaritet og beundring, og jeg oppfordrer alle småbarnsmødre om å gjøre det samme!!!!!

16.nov.2006 @ 12:58:21
Postet av: Heidi

Jeg har selv to barn og en mann som reiser mye, og jeg vet hvor sprudlende opplagt jeg blir av nattevåk og syke unger... Dette er tøft gjort, Susann!! Håper dere vinner hele greia!

16.nov.2006 @ 19:07:19
Postet av: Therese

Heia Susann!
Jeg skal stemme på dere. Krysser finga for at dere kommer til finalen. Heia DHK :-) Hils "Svenna"

16.nov.2006 @ 19:07:24
Postet av: Til Berit

Glimrende ide!! Jeg skal for første gang bruke penger på stemmer i dette programmet i ren og skjær beundring...

16.nov.2006 @ 19:12:03
Postet av: Eline

Jeg også!!!!!!

16.nov.2006 @ 19:26:29
Postet av: Hallo..???

Hvor gammel er dere her egentlig?? Nå er det kanskje på tide å tenke etter litt her. All ære til Susann; hun er en flott dame og det er fint at hun klarer å kombinere syke småbarn med dansen. Men det burde da definitivt ikke være grunnen til at dere skulle stemme på henne!! Dette er en DANSEKONKURRANSE!!! Man skal stemme på dem man mener danser best!

Det er nok flere hundre andre mammaer rundt omkring i landet som har det som Susann nå, nesten hver uke. Forskjellen er at de gjerne har to jobber som de faktisk MÅ ha for å tjene til livets opphold, i tillegg til småbarn. Dette er faktisk noe Susann gjør helt frivillig, og jeg mener det blir helt feil å stemme på henne av den grunn!

Når det er sagt, så ønsker jeg av hele mitt hjerte at Susann skal gå til finalen. Drømmefinalen hadde vært Susann og Kristian!

Så folkens; stem på det paret som danser best!! Ikke den personen som har dere sympatiserer av en eller annen grunn...

Hilsen gift toppidrettsutøver som selv har to små barn og trener to ganger for dagen... Noe som kan være toft, men som jeg elsker og derfor ikke vil ha medlidenhet for.

16.nov.2006 @ 19:38:20
Postet av:

Men det kan jo faktisk hende at mange synes at Susann og Asmund er flinkest, da... Hvorfor så hissig??

16.nov.2006 @ 22:09:09
Postet av:

Det var jo det som var poenget med hele innlegget, så vidt jeg fikk med meg. At man skulle stemme på de som man synes danser best og ikke de med flest unger eller mest å gjøre utenom...

16.nov.2006 @ 22:40:41
Postet av:

Vi må stemme på den vi synes danser best i morgen!

17.nov.2006 @ 01:48:22

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=2729355
november 2006
ma ti on to fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
    hitsimg